top of page

FAQ'S

QUINA BICICLETA NECESSITO?

Es recomana, per les carecterístiques del recorregut, utilitzar una bicicleta de gravel, però està permesa qualsevol bicicleta que pugui dur-te per carreteres i pistes amb capacitat de rodar off-road.

 

QUINS NEUMÀTICS NECESSITO?

Recomanem, com a mínim, que les cobertes siguin de 37mm a 42mm d'amplada.

QUINA RELACIÓ DE MARXES NECESSITO?

Durant el recorregut ens trobarem amb algunes seccions amb rampes de mes del 20%, per això, recomanem una relació de marxes el més amplia possible. La combinación con dos platos seria un 32/42 amb el pinyó gran de 36 o 42. Amb monoplat seria un 40 x 50.

LA MARXA ESTÀ OBERTA AL TRÀNSIT?

Si, encara que es roda per fora de carretera en la major part del recorregut, en els trossos on es circula per carretera s'han de respectar les senyals de trànsit i la Llei de Seguretat Vial.

HI HA TEMPS LIMIT PER A COMPLETAR EL RECORREGUT?

Si, encara que pel caràcter no competitiu de l'esdeveniment, els temps establerts són més que suficients per a completar-lo.

HI HA AVITUALLAMENTS?

Si, la M&M està pensada per a disfrutar el recorregut al maxim possible i per això el considerem un esdeveniment de semi-autosuficiència. Hi ha varis avituallaments durant tot el recorregut.

QUI POT PARTICIPAR?

Majors de 18 anys, no és necessària llicència federativa. 

NECESSITO GPS PER A COMPLETAR EL RECORREGUT?

Si, les nostres tres distàncies estan pensades per a recórrer amb sistema de navegació i no hi ha senyals en cap punt. És obligatori, necessari i imprescindible un GPS i una bateria auxiliar per què aguanti totes les hores que duri l'esdeveniment.

ELS ACOMPANYANTS PODEN ENTRAR AL M&M VILLAGE?

Si, la zona del M&M Village estarà oberta per al public general.

bottom of page