top of page
LOGO2CRONOLANOVA.png

BENVINGUTS A LA II CRONOESCALADA A LA NOVA.

 

UNA PROVA POPULAR DE CICLISME A CALELLA (MARESME).

 

A CONTINUACIÓ US DETALLEM TOTA LA INFORMACIÓ NECESSÀRIA PER ASSISTIR A L'ESDEVENIMENT I PARTICIPAR D'AQUESTA FESTA DEL CICLISME.

INFORMACIÓ

DATA: 14 DE SETEMBRE DE 2024

HORA: A PARTIR DE LES 09:00 DEL MATÍ

LLOC SORTIDA: PARKING APARCAMENTS TOYCA

CATEGORIES: CARRETERA, MTB, EBIKE, CLASSIC&RETRO

PREU: 12€ PER PERSONA

*poden participar persones a partir de 14 anys.

*data límit per a inscriure's 31/08 a les 9:00 hores.

TRACK I FUNCIONAMENT

SORTIDA CRONOMETRADA, PROGRAMADA I INDIVIDUAL DE CADA PARTICIPANT DES DEL PARKING DELS APARTAMENTS TOYCA DE CALELLA, PASSANT PER EL CARRER DEL PI (RAMPA DURA I CURTA) PER CONNECTAR AMB LA CARRETERA D'HORTSAVINYÀ O LA NOVA O LES BASSURES.

ARRIBADA AL FINAL DE LA CARRETERA ASFALTADA, APROXIMADAMENT AL KILÒMETRE 5, AMB CRONÒMETRE LLUMINÓS, ARC D 'ARRIBADA, ESMORZAR PER A TOTS ELS PARTICIPANTS I ENTREGA DE L'OBSEQUI DEL PARTICIPANT.

IMPORTANT

CADA PARTICIPANT TINDRÀ UNA HORA DE SORTIDA ESTIPULADA QUE PUBLICAREM A TOTS ELS CANALS DE COMUNICACIÓ DURANT ELS DIES PREVIS.

​ÉS IMPORTANT QUE CADA PARTICIPANT ESTIGUI PREPARAT UNS MINUTS ABANS PER A PODER SORTIR A L'HORA CORRESPONENT, EL CRONOMETRATGE ES FARÀ DES DE LA SEVA HORA DE SORTIDA ESTIPULADA FINS QUE CREUI LA LÍNEA DE META, ÉS A DIR, SI SURT TARD, COMPUTARÀ AL TEMPS FINAL.

QUÈ INCLOU LA INSCRIPCIÓ?

LA INSCRIPCIÓ INCLOU: DORSAL, CRONOMETRATGE INDIVIDUAL DE LA CRONOESCALADA, ESMORZAR, CAMISETA COMMEMORATIVA, ASSEGURANÇA D'ACCIDENTS INDIVIDUAL, ASSISTENCIA MÈDICA I PREMIS PER ALS PRIMERS CLASSIFICATS DE CADA CATEGORÍA.

RECOLLIDA DE DORSALS

DIVENDRES 13/09 DE 16:00 A 20:00 A GRAS BIKES (UBICACIÓ)

DISSABTE 14/09 DE 8:00 A 9:00 A LA ZONA DE SORTIDA (UBICACIÓ)

LOGOLANOVA.png

ORGANITZA:

logogesportnegre.png
escutvertbn.jpg
bottom of page